Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/p34544/domains/suzannevanlangen.nl/public_html/_back_end/_cms_inc/dbConnect.inc.php on line 4
over mij | Suzanne van Langen - advies en begeleiding
Mijn kracht is om te verhelderen en om beweging te brengen. Waar mensen en organisaties vastlopen help ik om weer in de stroom te komen.
Sinds 2010 heb ik een praktijk voor advies en begeleiding. Daarvoor werkte ik vijftien jaar als adviseur, leidinggevende, projectleider en trainer in diverse organisaties, zowel profit- als nonprofit.

Ik heb de stap naar mijn eigen praktijk gezet, omdat ik gehoor wilde geven aan mijn eigen verlangens. De vraag waar ik mee worstelde: 'wat wil IK nou eigenlijk?' heeft hierdoor nu de ruimte. Op verschillende, ook onverwachte, manieren komt er antwoord. Angst is hierbij een belangrijke adviseur. Vaak staat me juist dát te doen wat ik het meest lastig vind. 
Als mens ben ik tegelijk dynamisch en rustig, zakelijk en warm, georganiseerd en benieuwd.

Ik woon in Haalderen, aan de Waal, tussen Nijmegen en Arnhem, met mijn partner Jorrit van Engen en onze zoon Huub. Het is heerlijk wonen in het buitengebied, maar we maken ook graag een uitstap naar 'onze stad' Nijmegen.

Het is belangrijk voor me om in beweging te blijven. Daarom dans (Argentijnse tango), skate en wandel ik. Verder blijf ik benieuwd en in beweging gebracht door veel kleine en grote dingen, van kunst en verhalen tot gebeurtenissen en ontmoetingen.
Profiel Suzanne van Langen
disclaimer | © 2019 Suzanne van Langen