Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/p34544/domains/suzannevanlangen.nl/public_html/_back_end/_cms_inc/dbConnect.inc.php on line 4
advies in projecten | Suzanne van Langen - advies en begeleiding

Advies in projecten

Een project zie ik als een organisme, zoals ook jij en ik dat zijn en een organisatie dat is. Ik zie in projecten vergelijkbare levensvragen. Wat zijn de drijfveren en de waarde in het project? En kom je hiervoor gezamenlijk in actie? Door de complexiteit van projecten heen vormen deze twee vragen het hart. Vanuit hier kijk ik graag binnen jouw organisatie naar projecten.

Of het nu gaat om een nieuwe vorm van samenwerking, een andere werkwijze, een procesverbetering of een wijziging in de organisatievorm.
Een project gaat altijd over een verandering en vraagt iets van de projectorganisatie en van de omgeving. Ik ervaar het als een uitdaging om in organisatie en omgeving helderheid en beweging te brengen en te houden.
Mijn werk in projecten is sterk gevormd door meer dan twintig jaar ervaring. Ik geloof in Projectmatig Creëren en ben Prince2 Practitioner.

x
Suzanne, jij bent een verademing om mee te werken!

Samen het doel en bijbehorend resultaat bepalen en vaak nog belangrijker: de weg waarlangs dat te bereiken is.

Vanuit je integere betrokkenheid zoek je daarbij naar de meerwaarde van de verbinding van de mens met het te bereiken resultaat.

In ons contact legde jij, naast de zakelijke verbetering, altijd een voor jou vanzelfsprekende waarde op tafel: nieuwe inzichten. Inzichten die levenswijsheid in zich dragen, waarmee je 'de ander' op een natuurlijke en toegankelijke manier verrijkt: jouw talent!

Ik wens je veel succes bij jouw verdere ontwikkeling van dit talent en gun jou en “de ander” veel waardevolle inzichten. Guido Smits, Manager vts Politie Nederland
Suzanne, jij bent een verademing om mee te werken!

Samen het doel en bijbehorend resultaat bepalen en vaak nog belangrijker: de weg waarlangs dat te bereiken is.

Vanuit je integere betrokkenheid zoek je daarbij naar de meerwaarde van de verbinding van de mens
lees meer
Guido Smits, Manager vts Politie Nederland
disclaimer | © 2019 Suzanne van Langen